ÖSTERBOTTEN DANSAR – PONTUS LINDER: DEAL WITH ME 2.12.2021

Deal with me är en soloföreställning som handlar om identitetsskapande, självförtroende och relationer. Verket är semi-autobiografiskt och utförs av dansare/koreograf Pontus Linder. I 4 delar berör solot frågor som bekräftelsebehov, osäkerhet, hypermaskulinitet och att ta plats. Abstrakta rörelsesekvenser som innehåller spår av breaking, nutida dans och fysisk teater blandas med publikinteraktion och humor.

Koreograf och dansare: Pontus Linder

Musik: Sebastian Kurtén

Bild: Johanna Rontu

Pontus Linder kommer från Sverige och är för tillfället bosatt i Helsinfors. Pontus utexaminerades från Dans och Cirkushögskolan 2013 och har i tillägg fått en gatudansutbildning från Åsa Folkhögskola. Pontus har turnérat och dansat med olika dansgrupper, såsom Room to Maneuver (Strobritannien) och Art of Spectre (Sverige).  För tillfället är Linder med i det Finska breakdance landslaget, och undervisar och agerar som domare runt om i världen. 

Köp biljetter här!