I Want More! – 20.11.2021, INSTÄLLD

Vad händer, om man är skalar av allt extra? Kanske bara en skugga. I Want More! är ett verk som kombinerar nutidsdans och skuggkonst. De flesta av oss har redan allt men ännu vill vi ha mera. Mera saker, mera some-följare, mera tidsfördriv och så vidare. Att samla saker kan ge en känsla av styrka och mäktighet, men det är en lögn. Är vi i kontroll eller försöker vi gömma eller fly från någonting? 

Med verket visas Karleby bördiga konstnärens Anni Laukkas skuggkonst. Koreografi och dans är av Iiris Peuraniemi. Le Trio Joubrans starka ljudmiljö ger stämningen. Föreställningens längd är 15 minuter, och efteråt kan man lugnt bekanta sig med Laukkas verk. Mellersta Österbottens Kulturfond har finansierad verket. 

Plats: Konsthuset Renlund, Borgmästaregatan 32, Karleby

Lör 20.11.2021 kl 18 och 19

Gratis inträde

Verket är en del av Karlebys Strålande! – kulturveckan för barn och unga.

Länken för verkets trailer: https://www.youtube.com/watch?v=yl3YbdBx_KM