Välkommen på Nordic regional (net)working – projektets första möte i Vasa 17.-18.9.2022

Detta är det första av två nätverks- och samarbetsträffar med svenska professionella dansaktörer. Vi träffas under två dagar, men du kan delta bara en av dagarna, om det passar ditt schema bättre.

Kom med om du är intresserad av att dela erfarenhet, få inspiration, utveckla din yrkeskunskap och skapa nya kontakter och nätverk.Veckoslutet innehåller workshops, ledda diskussioner, tid att dela tankar om arbete och lära känna varandra

Nordic regional (net)working – projektet vill hitta nya sätt att genomföra residensverksamhet på i form av konstnärsutbyte, där verksamma danskonstnärer och -pedagoger kan dela arbetsprocesser och arbetssätt. Projektet engagerar danskonstnärer och -pedagoger från Österbotten och  Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland och Jämtland. Medverkande organisationer är Regionala danscentret i Österbotten, Finland, Dans i Västerbotten (https://norrlandsoperan.se/dans-i-vasterbotten/) och Danscentrum Norr (https://www.danscentrumnorr.se/) i Sverige.

Syftet är att på basis av de två möten skapa ny verksamhet redan nästa år – så kom med och berätta vad just du behöver och önskar. 

Plats: TaiKon, Östra kaserntorjet 7-9, 65100 Vasa

Tid: lördag 17.9 kl. 10-17 & söndag 18.9 kl. 10-17 

Riina Kalmi leder en 90 minutes dansverkstad på lördag morgon 

Linda Szöke leder en 90 minuters yogalektion på söndag morgon 

Vi bjuder på te och kaffe samt en vegetarisk / vegans lunch

Gratis för professionella dansaktörer

Anmäl dig senast onsdagen den 14.9. Du kan ringa åt Annika: 045-1364372 eller skicka epost : annika.sillander@pohjanmaantanssi.fi

Projektet förverkligas med stöd från Nordiska Kulturfonden / Opstart.