Vi söker efter en danspedagog till Vasa.

Regionala danscentret i Österbotten och Vasa stad söker ett mångsidigt dansproffs för att undervisa barn och ungdom samt att förverkliga konstnärliga och samhälleliga projekt. Vi erbjuder en mångsidig, kreativ och inspirerande arbetsgemenskap, vilket består av regionens pedagoger och Danscentrets aktörer. Arbetet består av timlärararbete i olika institut (i genomsnitt 10 timmar/ vecka) samt tidsbundna projekt. Arbetet är en kombination av dags- och kvällsundervisning enligt överenskommelse. Vi söker efter dig som har erfarenhet av att undervisa i nutidsdans och ett intresse av att utveckla ditt eget konstnärliga arbete i en inspirerande och mångsidig arbetsgemenskap. 

Språkkunskapskrav är goda kunskaper i finska eller svenska i tal och skrift. Arbetsberedskap i det andra inhemska språket anses som en merit. Körkort är ett plus.

Ansökningstid 1-29.4.2022. En fritt formulerad ansökan samt CV skickas till adressen annika.sillander@pohjanmaantanssi.fi. Intervjuer vecka 18.  Arbetet börjar i augusti 2022. 

Lön enligt kollektivavtal.

Tilläggsinformation: 

Annika Sillander, verksamhetsledare Regionala danscentret i Österbotten, tfn 045 136 4372, annika.sillander@pohjanmaantanssi.fiMia Wiik, biträdande rektor Medborgainstitutet Alma / TaiKon, tfn 0400 256 961, mia.wiik@vaasa.fi