Proffstimmar: 23.3.2022 Satoshi Kudo

Satoshi Kudo är koreograf och dansare baserad i Stockholm. Han har skapat rörelseteorin “Motion Qualia”  som relaterar till fysik, hjärnaktivitet och kroppsstruktur. Han har producerat föreställningar baserat på detta och har uppträtt i  många europeiska och asiatiska länder. Kudo har länge arbetat för Sidi Larbi Cherkaou/Eastman och samt för Kungliga Baletten med bland annat Mats Ek, Johan Inger, Alexander Ekman, Share Eyal och flera.

Lektion

Lektionen börjar med enkla golv-övningar för att får en djupare förståelse för kroppsstrukturens fysik. Detta för att ge trygghet och logik i att röra sig med tyngdkraften. I kombinationen lär du dig flytande rörelser som är konstant i off-balance. Detta hjälper till att aktivera dina reflexer genom amygdalan. 

OBS*Knäskydd behövs.

Lektionen är på engelska.

Länken till exempelvideo: https://www.youtube.com/watch?v=aY1vMPR4Y78