Luovan tanssin tuokio

Digitala verkstäder i kreativ dans nu igen tillgängliga!

Regionala danscentret i Österbotten har många års erfarenhet av att leda verkstäder i kreativ dans och rörelseimprovisation åt seniorer. Våren 2020 började vi producera en serie av inspelade verkstäder som kunde distribueras direkt till våra målgrupper och vårdhem, för att möjliggöra att alla kan ännu njuta av dans och kreativitet. Nu lanseras seriens 3 sista inspelningar som är tillgängliga åt regionens vårdhem. 

Denna gång är verkstäderna på finska, och leds av danskonstnär Hanna Korhonen. 

Dansstunderna är för att ge aktiviteter, kreativitet och glädje åt både klienterna och personalen. Verkstäderna är specifikt riktade åt vårdhem. Övningarna är baserade på fantasin, minnen och vardagliga rörelser som är bekanta för alla. Rörelsestunderna är riktade åt både minnessjuka och icke minnessjuka personer. 

Kontakta oss gärna om du vill ha mera information. 

Pia Murto

+358 50 549 4455

pia.murto@pohjanmaantanssi.fi