KIERTOLIIKE 2021 KARLEBY

I år arrangeras Kiertoliike som ett hybrid-evenemang i Karleby 8.-9.10.2021.

Evenemangets tema är Vad nu? Verkligheten efter pandemin. 

Temat dyker in framtidsutsikter och funderar på hurdana effekter pandemin har.

Vilka är de mångfacetterade arbetsbilderna och de olika verksamhetsmiljöer och -former professionella dansaktörer har? Hur möts det lokala med det globala nu och i framtiden? 

Kiertoliike 2021 bjuder in dig att diskutera om årets teman tillsammans med kollegor och framtidsforskare. 

Kiertoliike är det professionella forumet för det Finska dansfältet. Evenemanget, som arrangeras årligen, sammanför fältets professionella aktörer från hela landet för att diskutera och skapa nätverk. Kiertoliike uppmuntrar alla dansaktörer samt partners inom dansfältet att delta i en gemensam reflektion över olika teman (dansare, koreografer, danslärare och studenter, samt de som arbetar i samarbete med eller är intresserade av danskultur).

Årets evenemang arrangeras av Regionala danscentret i Österbotten och Dansens hus i samarbete med nätverket för de regionala danscentren. I år görs festivalsamarbete med Vinterdans i Karleby festivalen. 

Evenemangets program publiceras och anmälningar öppnas i slutet av maj 2021.