Hae tanssijaksi projektiin Dance of the fisherman

Avoin haku 2.-21.1.2024Koreografi/tanssija Taneli Törmän (DK/FI) ja teatteriohjaaja Caroline McSweeneyn (DK/IE) esitysprojekti “Dance of the Fisherman” tuodaan osaksi Suomen länsirannikon maisemaa heinäkuussa 2024. Toteutamme paikkasidonnaisen esityksen, jossa yleisö kulkee tiettyä kävelyreittiä mukana, kolmella saarella: Bergössä, Korppoossa ja Hailuodossa.

Projekti toteutetaan yhteistyössä kolmen rannikkoalueen tanssin aluekeskuksen kanssa: Pohjanmaan tanssin aluekeskuksen, JoJo – Oulun tanssin keskuksen (Pohjoinen tanssin aluekeskus) ja Läntinen tanssin aluekeskuksen kanssa.

Projektiin etsitään kahta tanssijaa. Työ toteutuu työsuhteessa siihen aluekeskukseen, mihin hakee.

“Dance of the Fisherman” tutkii kalastajan maailmaa paikallisten kalastajien ja heidän perheidensä tarinoiden avulla. Suomessa toteutettavaa esitysversiota rahoittavat mainittujen tanssin keskusten lisäksi Svenska Kulturfonden, Taiteen edistämiskeskus, Harry Schaumans Stiftelsen ja Föreningen Konstsamfundet.

www.danceofthefisherman.dk


Työ edellyttää sujuvaa suomen tai ruotsin kielen taitoa. Työryhmän työskentelykieli on englanti. Harjoitukset ja esitykset järjestetään kaikilla kolmella saarella: Bergössä, Korppoossa ja Hailuodossa.

Odotamme sinulta:

  • Kiinnostusta ulkona työskentelemiseen.
  • Kokemusta tekstin kanssa työskentelemisestä.


Käytännön tietoja:

• Työskentelyn ajanjakso 1.-31.7.2024

• Työskentelypaikat: Bergö, Korppoo ja Hailuoto

• Harjoitukset ovat n. 7 tuntia /päivä

• Palkka on 2640,31 e + 12 % lomakorvaus

• Päivärahat. Matkakulut, majoitukset.

Hakemus:

  1. CV
  2. Motivaatiokirje. Lyhyt teksti siitä, miten suhtaudut teemaan tai esityspaikkaan. 5-7 riviä. Kieli voi olla suomi, ruotsi tai englanti.  
  3. Luo lyhyt tanssivideo – enintään 3 minuuttia. Dance of the Fisherman -teeman tai trailerin innoittamana. Linkki traileriin: https://vimeo.com/740443772
  4. Jos sinulla on oma auto ja/tai ajokortti, ilmoita siitä hakemuksessasi.

Hakemuksen viimeinen jättöpäivä: su 21.1.2024 klo 23:59

Jätä hakemuksesi valitsemaasi aluekeskukseen.

Pohjanmaan tanssin aluekeskus: eleni.pierides@pohjanmaantanssi.fi

JoJo – Oulun tanssin keskus: leea.alatalo@jojo.fiKuva: Karsten Piper