Ammattilaiset

Aluekeskus tarjoaa monimuotoista tukea alueella toimiville tanssin ammattilaisille: aluekeskukselta voi hakea avustusta alueella tuotettaviin tanssiteoksiin ja -tapahtumiin; löytää uusia kontakteja ja yhteistyöpartnereita; keskustella, ideoida ja kehittää; osallistua työpajoihin ja treeneihin, vastaanottaa ja jakaa tietoa.

 

Osatuotantotuki, aluekeskuspalkka & tuottajanpalvelut

Yhteisöt, työryhmät ja freelance tanssitaiteilijat voivat hakea tukea Pohjanmaan tanssin aluekeskukselta. Työ tulee toteuttaa alueella. Yhdistykset / ryhmät  voivat hakea osatuotantotukea ja yksittäiset tanssitaiteilijat voivat hakea aluekeskuspalkkaa. Kaikki voivat hakea tuottajan palveluja. Jos haluat tehdä  hakemuksen useammalle tukimuodolle, ole hyvä ja täytä jokaiselle tukimuodolle oma, erillinen hakemuksensa. Hakuaika on 12.12.2022-8.1.2023 (klo 16:00). Hakemukset käsitellään helmikuussa. 


Ohjeet: Lähetä täytetty hakemus sekä liitteet täältä. 


Liitteet: 

Aluekeskuspalkka: työsuunnitelma + CV

Osatuotantotuki: työsuunnitelma sekä budjetti + CV:t (jos työryhmä) /SEKÄ toimintakertomus, tilinpäätös ja tilintarkastuskertomus (jos yhteisö)

Tuottajan palvelut: työsuunnitelma + CV

Kaikki liitteet PDF-muodossa. 

Matkatuki

Alueen tanssitaiteilijat voivat hakea matkatukea taiteellisen työskentelyn mahdollistamiseksi.

Hakemus on vapaamuotoinen, läpi vuoden jatkuva ja yhdelle taiteilijalle myönnetään maksimissaan 300€ matkatukea vuodessa.

Matkatuki ei kata ulkomaanmatkoja. Hakemukset lähetetään sähköpostitse Pohjanmaa tanssin aluekeskukselle..