Ammattilaiset

Aluekeskus tarjoaa monimuotoista tukea alueella toimiville tanssin ammattilaisille: aluekeskukselta voi hakea avustusta alueella tuotettaviin tanssiteoksiin ja -tapahtumiin; löytää uusia kontakteja ja yhteistyöpartnereita; keskustella, ideoida ja kehittää; osallistua työpajoihin ja treeneihin, vastaanottaa ja jakaa tietoa.

 

Osatuotantotuki & aluekeskuspalkka

Pohjanmaan tanssin aluekeskukselta on haettavissa tukea sekä yhteisöille, työryhmille että yksittäisille tanssitaiteilijoille. Työ, tapahtuma tai teos tulee toteuttaa alueella. Haku on kerran vuodessa. Viimeinen hakupäivä on 12.1.2021. Hakemukset käsitellään helmikuussa.

Yhdistykset / ryhmät  voivat hakea osatuotantotukea ja yksittäiset tanssitaiteilijat voivat hakea aluekeskuspalkkaa.

Ohjeet: Lähetä täytetty LOMAKE yhdessä hankekuvauksen, talousarvion, CV/ansioluettelon sekä muiden liitteiden kanssa spostitse. Osoitteen löydät lomakkeesta. Ota yhteyttä jos sinulla on kysymyksiä tai jos haluat keskustella projektistasi.

Tuottajanpalvelut

Tuottajan palveluita aluekeskukselta voivat hakea niin tanssiryhmät- ja produktiot kuin yksittäiset tanssijatkin.

Haku tehdään vapaamuotoisella anomuksella jos käy selville mihin palveluja tarvitaan, liitä hakemukseen CV ja projektikuvaus. Työ, tapahtuma tai teos tulee toteuttaa aluekeskuksen toiminta-alueella.

Lähetä hakemus s-postitse: annika.sillander@pohjanmaantanssi.fi

Viimeinen hakupäivä on 12.1.2021. Hakemukset käsitellään helmikuussa.

 

Matkatuki

Alueen tanssitaiteilijat voivat hakea matkatukea taiteellisen työskentelyn mahdollistamiseksi.

 

Hakemus on vapaamuotoinen, läpi vuoden jatkuva ja yhdelle taiteilijalle myönnetään maksimissaan 300€ matkustukea vuodessa.

 

Matkatuki ei kata ulkomaanmatkoja. Hakemukset lähetetään sähköpostitse Pohjanmaa tanssin aluekeskukselle..