Pohjanmaan tanssin aluekeskuksen uusi toiminnanjohtaja on valittu

Pohjanmaan tanssin aluekeskuksen uudeksi toiminnanjohtajaksi on valittu tanssitaiteilija ja tanssipedagogi Eleni Pierides. Toiminnanjohtajan paikkaan oli kuusi hakijaa. Valintaprosessi oli kaksivaiheinen, ensimmäiseen haastatteluun kutsuttiin neljä hakijaa ja haastattelijoina toimi Pohjanmaan tanssi ry:n asiantuntijasta, hallituksesta ja aluekeskuksen työntekijöistä koostettu paneeli. Toiseen haastatteluun kutsuttiin kaksi hakijaa, ja haastattelun suoritti ulkopuoliset mutta aluekeskuksen toimintaa tuntevat, alueellisen kulttuurillisen työn ammattilaiset. Paneelin ja ulkopuolisten haastattelijoiden lausuntojen perusteella Pohjanmaan tanssi ry:n hallitus valitsi Eleni Pieridesin, jonka monipuolinen ammattitaito tanssin alalla sekä kolmannen sektorin hallinnollinen kokemus vakuuttivat. 


Uusi toiminnanjohtaja aloittaa tammikuussa 2023. Nykyinen toiminnanjohtaja Annika Sillander jatkaa pestissä vuoden loppuun asti.