Haemme tanssipedagogia Vaasaan

Pohjanmaan tanssin aluekeskus ja Vaasan kaupunki hakee monipuolista tanssin ammattilaista sekä opettamaan lapsia ja nuoria, että toteuttamaan taiteellisia ja yhteisöllisiä projekteja. Tarjoamme monipuolisen, luovan ja innostavan työyhteisön joka koostuu alueen pedagogeista ja Tanssin aluekeskuksesta toimijoista. Työ koostuu tuntiopettajuudesta eri oppilaitoksissa (keskimäärin 10 tuntia viikossa) sekä määräaikaista projekteista. Työ on yhdistelmä sekä päivä- että iltaopetuksesta sopimuksen mukaan. Haemme sinua, jolla on nykytanssin opettajakokemusta ja halua kehittää omaa taiteellista työtäsi innostavassa ja monimuotoisessa työyhteisössä.  

Kielitaitovaatimuksena on suomen tai ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Toisen kotimaisen kielen työvalmius katsotaan eduksi.  Ajokortti on eduksi.

Hakuaika 1-29.4.2022. Vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen annika.sillander@pohjanmaantanssi.fi Haastattelut viikolla 18.  Työ alkaa elokuussa 2022. 

Tes:in mukainen palkkaus.  

Lisätietoa: 

Annika Sillander, toiminnanjohtaja Pohjanmaan tanssin aluekeskus, p. 045 136 4372, annika.sillander@pohjanmaantanssi.fiMia Wiik, apulaisrehtori Kansalaisopisto Alma / TaiKon, p. 0400 256 961, mia.wiik@vaasa.fi