I Want More! – 20.11.2021, PERUTTU

Mitä paljastuu, jos ihminen riisutaan kaikesta ylimääräisestä? Kenties vain varjo. I Want More! on nykytanssia ja varjotaidetta yhdistävä teos. Meillä useimmilla on jo kaikkea ja silti tuntuu, että haluamme aina vain lisää. Lisää tavaroita, someseuraajia, viihdytystä ja niin edelleen. Haaliminen saattaa tuoda valheellisen vallan ja voiman tunteen. Olemmeko itse kuitenkaan vallassa vai yritämmekö haalimisella peittää heikkouttamme tai paeta jotain? 

Teoksen yhteydessä esitetään kokkolalaisen taitelijan Anni Laukan varjotaidetta. Iiris Peuraniemi vastaa koreografiasta ja tanssista. Le Trio Joubranin voimakas äänimaailma luo tunnelmaa. Tanssin kesto on noin 15 minuuttia, jonka jälkeen yleisö voi rauhassa katsella Laukan teoksia. Keski-Pohjanmaan kulttuurirahasto vastaa tanssin rahoituksesta.

Paikka: Taidetalo Renlund, Pormestarinkatu 32, Kokkola

La 20.11. klo 18 ja 19

Ilmainen sisäänpääsy

Esitys on osa Kokkolan lasten ja nuorten kulttuuriviikkoa Loistavaa!

Linkki esityksen traileriin: