Trash Heroes – tule tanssimaan parempaa kaupunkia Vaasaan ja Seinäjoelle!

Tule mukaan Trash Heroes tapahtumiin Vaasaan ja Seinäjoelle.

Tapahtuma rakentaa viihtyisämpää ja kestävämpää ympäristöä ja tuo tanssia kaupunkikuvaan. Tänä kesänä Trash Heroes kesäkiertue saapuu Vaasaan maanantaina 5.7 ja Seinäjoelle tiistaina 6.7.Trash Heroes on syntynyt tanssitaiteilijoiden Antti Lahden ja Panu Varstalan aloitteesta. He liikkuvat erikoisvarustelluilla, aurinkosähköä hyödyntävillä polkupyörillä, pysähtyvät siivoamaan ja tekevät jonkin taideteon yhdessä yhden tai kahden paikallisen tanssitaiteilijan kanssa. Vaasassa paikalliset tanssitaiteilijat ovat Mia Malviniemi ja Heini Haverinen ja Seinäjoella Susanna Isotalo.

Kiertue toteutetaan yhteistyössä Tanssin talon ja tanssin aluekeskusten kanssa.


Aikataulu ja paikat:

ma 5.7. Vaasa klo 12:00-15:00
aloitus: Kuntsin modernin taiteen museon ranta – Vaskiluodon silta – Hietasaari -ti 6.7.

Seinäjoki klo 12:00-15:00
aloitus: Koskipuisto – Sahalammen uimaranta – Törnävänsaari.