Pohjanmaan tanssin aluekeskus etsii kulttuurituottajaa

Pohjanmaan tanssin aluekeskus etsii viestinnästä ja tapahtumatuotannosta vastaavaa kulttuurituottajaa täysipäiväiseen työhön. Työ tapahtuu suomeksi ja ruotsiksi.

Tuottajan työnkuvaan kuuluu hankkeiden ja projektien tuotanto ja koordinointi yhdessä toiminnanjohtajan kanssa, sekä markkinointi, viestintä ja myynti kaksikielisesti.

Lisäksi tuottaja osallistuu aluekeskusten toiminnan kehittämiseen yhdessä toiminnanjohtajan, hallituksen ja taiteilijoiden kanssa. Työ tapahtuu osittain viikonloppuisin ja iltaisin. 

Sinulla on:

– vahva suomen ja ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen, englanti katsotaan eduksi

– kokemusta viestinnästä, markkinoinnista ja myynnistä sekä tapahtumatuotannosta

– ymmärrys nettisivujen ja verkkokaupan toiminnoista katsotaan eduksi (WP-alusta)

– erinomaiset vuorovaikutus- ja viestintätaidot

– kehittämisorientoitunut ja itsenäinen työote

– intoa kehittää uutta ja taitoa koordinoida isojakin kokonaisuuksia

– soveltuva kulttuurialan tai markkinointi- ja viestintäalan koulutus

– kiinnostusta ja ymmärrystä tanssista, taiteesta ja tapahtumien järjestämisestä

Tarjoamme sinulle:

– hyvän ja joustavan työpaikan mielenkiintoisessa työympäristössä

– monipuolisen ja inspiroivan työnkuvan, jossa pääset kartuttamaan tuottamisen osaamista kulttuurialalla niin kotimaassa kuin myös kansainvälisissä hankkeissa

– innostuneen työyhteisön!

Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen maanantaihin 4.9.2023 klo 16:00 mennessä osoitteeseen eleni.pierides@pohjanmaantanssi.fi 

Tehtävästä antaa lisätietoja toiminnanjohtaja Eleni Pierides,eleni.pierides@pohjanmaantanssi.fi , p. 045-1364372, arkipäivisin klo 12:00-16:00 välisenä aikana

Pohjanmaan tanssin aluekeskuksen esittely:       

Vuonna 2010 perustettu Pohjanmaan tanssin aluekeskus on osa maanlaajuista tanssin aluekeskusverkostoa. Toiminta ulottuu kolmen maakunnan alueelle; Pohjanmaalle sekä  Etelä- ja Keski-Pohjanmaalle. Toiminta on  kaksikielistä. Pohjanmaan tanssin aluekeskusta hallinnoi Pohjanmaan tanssi ry, Dans i Österbotten rf. Aluekeskus mahdollistaa ja kehittää tanssitaiteilijoiden työllistymistä ja työskentelymahdollisuuksia alueella sekä edistää tanssin näkyvyyttä ja tasapuolista saatavuutta kaikille. Aluekeskus toteuttaa erilaisia kotimaisia ja kansainvälisiä hankkeita, järjestää esitystoimintaa ja taidealan tapahtumia sekä toimii  alueellisena tanssin välittäjäorganisaationa ja tiedotuskeskuksena.

Pohjanmaan tanssin aluekeskus tekee tiivistä yhteistyötä alueen tanssitaiteilijoiden ja -ryhmien kanssa, alueen liittojen ja kaupunkien kanssa, jonka lisäksi yhteistyötä tehdään alueen kulttuuri-instituutioiden, kuten teattereiden, museoiden, kulttuuritalojen sekä oppilaitosten kanssa. Yhteistyötä toteutetaan ja kehitetään yhdessä Pohjoismaisten tanssitaiteilijoiden, -ryhmien ja -organisaatioiden kanssa.

www-osoite: www.pohjanmaantanssi.fi

Työpaikan osoite: 65100 Vaasa

Työaika ja kesto: Työ on täysiaikainen. Työ alkaa 2.1.2024 tai sopimuksen mukaan.

Haku päättyy: maanantaina 4.9. klo 16:00.