POHJANMAA TANSSII 2022 – Kutsuvierasesitys: 7.12. Tunne Tunne!

Pohjanmaan tanssin aluekeskus yhteistyössä Pohjanmaan lastenkulttuuriverkosto BARK:n kanssa tarjoaa Vaasan alueen päiväkodeille ilmaisen kutsuesityksen Vaasan Kaupunginkirjaston Draamasalissa 7.12.2022.

Tunne Tunne! on lapsille suunnattu teos jonka pääteemana on tunteiden käsittely: kuinka tunnistaa, hyväksyä ja päästää irti erilaisista tunteista?


Lapset elävät ylivirittyneessä ärsykkeiden maailmassa: siksi tähän konserttiin tullaan rauhoittumaan, hiljentymään ja avaamaan aisteja erilaisille tunteille ja ajatuksille. 

Musiikki liukuu tauotta tyylistä toiseen tunteiden lailla, klassisesta kansanmusiikin tyylilajeihin ja ambient-äänimaisemiin asti. Liikekieli keskittyy tunnekokemusten kehollistamiseen ja tunteiden välittämiseen yleisölle hyödyntäen yleisön kinesteettistä empatiakykyä.


Ikäsuositus

Esitys sopii kaikenikäisille.

Teoksen kesto: n.30 min 

OHJAUS, SÄVELLYS, MUSIIKKI: Niina Hannula

SÄVELLYS, MUSIIKKI: Juha-Matti Rautiainen

KOREOGRAGIA, TANSSI: Eleni Pierides

TEKSTIILITAIDE, TEOSKUVA: Tua Hautamäki


Teosprosessin on mahdollistanut Taiteen Edistämiskeskus – Pohjanmaan Taidetoimikunta (lastenkulttuurin kohdeapurahat). Tua Hautamäen työskentelyä teoksen parissa tukee Suomen Kulttuurirahaston Keski-Pohjanmaan rahasto.