Tervetuloa mukaan Nordic regional (net)working – projektin ensimmäiseen tapaamiseen Vaasassa 17.-18.9.2022

Tämä on yksi kahdesta verkostoitumis- ja yhteistyötapaamisesta ruotsalaisten tanssin ammattilaisten kanssa, toinen tapaaminen järjestetään Tapaaminen on kaksipäiväinen, mutta voit osallistua vain yhtenäkin, jos se sopii aikatauluusi paremmin.


Tämä on sinulle joka olet kiinnostunut jakamaan kokemuksia, saamaan inspiraatiota, kehittämään ammattitaitoasi ja löytämään uusia verkostoja sekä kontakteja. Viikonloppu tulee sisältämään työpajoja, ohjattuja keskusteluja, aikaa jakaa ajatuksia ja tutustua toisiinsa.

Nordic regional (net)working – hankkeen tarkoituksena on löytää uusia tapoja toteuttaa residenssitoimintaa taiteilijavaihtojen kautta, jossa aktiiviset tanssitaitelijat ja -pedagogit voivat jakaa työprosessejaan ja menetelmiään. Hankkeessa tulee olemaan mukana tanssitaiteilijoita ja tanssipedagogeja Pohjanmaalta sekä Ruotsin Norrbottenista, Västerbottenista, Västernorrlandista ja Jämtlannista. Mukana ovat Pohjanmaan tanssin aluekeskus, Dans i Västerbotten (https://norrlandsoperan.se/dans-i-vasterbotten/) ja Danscentrum Norr (https://www.danscentrumnorr.se/) Ruotsista.

Tarkoituksena on että voimme tapaamisten pohjalta luoda uutta toimintaa jo ensi vuonna – eli tule mukaan kertomaan mitä juuri sinä tarvitset ja haluat.

Paikka: TaiKon, Itäinen kasarmintori 7-9, 65100 Vaasa

Aika: lauantai 17.9 klo 10-17 & sunnuntai 18.9 klo 10-17 

Lauantaina aamupäivällä Riina Kalmi ohjaa 90 minuutin tanssityöpajan

Sunnuntaina aamupäivällä Linda Szöke ohjaa 90 minuutin joogatunnin

Päivän aikana tarjoamme teetä, kahvia sekä kasvis/vegaani lounaan

Ilmainen tanssin ammattilaisille 

Ilmoittaudu viimeistään keskiviikkona 14.9, joko soittamalla Annikalle 045-1364372 tai lähettämällä mailia : annika.sillander@pohjanmaantanssi.fi

Hanke toteutetaan Pohjoismaisen Kulttuurirahaston / Opstartin tuen avulla.