Nordic regional (net)working  – tuo yhteen tanssin ammattilaisia ja luo uusia mahdollisuuksia

Nordic regional (net)working – hankkeen tarkoituksena on löytää uusia tapoja toteuttaa residenssitoimintaa taiteilijavaihtojen kautta, jossa aktiiviset tanssitaitelijat ja -pedagogit voivat jakaa työprosessejaan ja menetelmiään. Hankkeessa tulee olemaan mukana tanssitaiteilijoita ja tanssipedagogeja Pohjanmaalta sekä Ruotsin Norrbottenista, Västerbottenista, Västernorrlandista ja Jämtlannista. Mukana ovat Pohjanmaan tanssin aluekeskus, Dans i Västerbotten (https://norrlandsoperan.se/dans-i-vasterbotten/) ja Danscentrum Norr (https://www.danscentrumnorr.se/) Ruotsista.


Hankkeen aikana järjestetään kaksi tapaamista tanssitaiteilijoille ja pedagogeille Suomesta ja Ruotsista, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään ammattitaitoaan ja löytämään uusia verkostoja sekä kontakteja. Tulemme tapaamaan kahtena viikonloppuna syksyn aikana, Vaasassa 16.-18.9. Ja Uumajassa 11.-13.11.2022. Viikonloppu tulee sisältämään työpajoja, ohjattuja keskusteluja, aikaa jakaa ajatuksia työstä ja tutustua toisiinsa.


Julkaisemme syyskuun tapaamisen ohjelman pian. 


Tapaaminen Vaasassa on kaikille avoin. Uumajan tapaamiseen etsimme kolmea tanssitaiteilijaa tai -pedagogia edustamaan Suomea. Jos olet kiinnostunut osallistumaan, voit hakea lähettämällä sähköpostilla pienen esittelyn itsestäsi ja miksi olet kiinnostunut tästä mahdollisuudesta osoitteeseen: annika.sillander@pohjanmaantanssi.fi viimeistään 31.8.2022


Nordic regional (net)working kustantaa matkat, majoituksen sekä päivärahat Uumajaan.


Hanke toteutetaan Pohjoismaisen Kulttuurirahaston / Opstartin tuen avulla.