Ammattitunnit: 23.3.2022 Satoshi Kudo

Satoshi Kudo on Tukholmassa asuva koreografi ja tanssija. Hän on kehittänyt liikekielen nimeltään “Motion Qualia”, joka liittyy fysiikkaan, aivotoimintaan ja kehon rakenteeseen. Hän on tuottanut monia teoksia tähän teoriaan liittyen, ja on esiintynyt useissa Euroopan ja Aasian maissa. 

Kudo on työskennellyt Sidi Larbi Cherkaoui/Eastmanin kanssa pitkään, kuten myös Ruotsin Kuninkaallisessa baletissa muun muassa Mats Ekin, Johan Ingerin, Alexander Ekmanin, Share Eyalin ja muiden kanssa.

Tunnin sisältö

Tunti sisältää yksinkertaisia lattiatyöskentely-harjoitteita antamaan parempaa käsitystä kehon rakenteen fysiikasta. Tämä antaa tekijälle turvallisuutta ja logiikkaa miten painovoiman kanssa liikutaan ja miten sitä käytetään hyödyksi eri liikkeissä. Sarjassa opitaan hyödyntämään sulavaa, jatkuvaa liikettä ollen jatkuvasti epätasapainossa, mikä aktivoi refleksejä mantelitumakkeen kautta. *Huom! Polvisuojat mukaan!

Tunti on englanniksi.

Linkki esittelyvideoon: https://www.youtube.com/watch?v=aY1vMPR4Y78