Luovan tanssin tuokio

Luovan tanssin tuokioita- tallenteet jälleen tarjolla!

Pohjanmaan tanssin aluekeskuksella on monen vuoden kokemus ikäihmisille suunnattujen luovan liikkeen ja tanssi-improvisaatiotyöpajojen vetämisessä. Aloitimme vuoden 2020 keväällä tuottaa työpajojen sarjaa tallenteina jaettavaksi suoraan kohderyhmille ja hoivakoteihin, mahdollistaen näin kaikki voivat vielä nauttia tanssista ja luovuudesta. Nyt julkaistaan sarjan viimeiset 3 tallennetta jotka ovat tarjolla alueen hoivalaitoksille.

Tanssitaiteilija Hanna Korhonen ohjaa videoiden välityksellä tanssi- ja liiketuokioita, jotka tuovat aktiviteettia, luovaa tekemistä ja virikkeitä niin asiakkaille kuin henkilökunnalle. 

Työpajat ovat erityisesti hoivakoteihin suunnattuja. Harjoitukset pohjautuvat mielikuviin, muistoihin ja arkiliikkeisiin, jotka ovat tuttuja kaikille. Tuokiot on suunniteltu sekä muistisairaille että ei-muistisairaille henkilöille.

Oletko hoivakodin työntekijä tai vastaava? Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Pia Murto

+358 50 549 4455

pia.murto@pohjanmaantanssi.fi