POHJANMAA TANSSII – PONTUS LINDER: DEAL WITH ME 2.12.2021

Deal with me on esitys identiteetistä, luottamuksesta ja suhteista. Teos on omaelämäkerrallinen, jonka koreografiasta ja esiintymisestä vastaa breakdance-tanssija Pontus Linder. Sooloteoksen neljä eri osaa koskettavat ja keskustelevat myönteisistä tarpeista, epävarmuudesta, turhautumisesta ja hyper-maskuliinisuudesta. Teoksen abstraktit liikesarjat, joissa on näkyy viitteitä breakdancesta, nykyteatterista ja fyysisestä teatterista, sekoittuvat sulavasti yhteen yleisön vuorovaikutuksen ja huumorin kanssa.

Koreografia / esiintyminen: Pontus Linder

Musiikki: Sebastian Kurtén

Kuva: Johanna Rontu

Pontus Linder on kotoisin Ruotsista ja asuu tällä hetkellä Helsingissä. Pontus on valmistunut Tukholman Dans och Cirkus högskolanista vuonna 2013 ja käynyt lisäksi myös katutanssikoulutuksen Åsa Folkhögskolanissa. Siitä lähtien Linder on kiertänyt ja esiintynyt tanssiryhmien kuten Room to Maneuver (Iso-Britannia) ja Art of Spectra (Ruotsi) kanssa. Tällä hetkellä Linder on osa Suomen breikkimaajoukkuetta ja opettaa, tuomaroi ja esiintyy kaikkialla maailmassa.

Osta liput täältä!