KITKA KOLLEKTIIVI – SAME SAME BUT DIFFERENT – 27.11.2021, Draama-sali, Vaasa

KITKA KOLLEKTIIVI –
SAME SAME BUT DIFFERENT 

Same same but different -teoksessa tutkitaan samankaltaisuutta ja erilaisuutta – kuinka olla osana yhteisöä menettämättä yksilöllisyyttään. 

Yhteen totuuteen tuijottaminen ja itsensä ympäröiminen samalla tavoin ajattelevilla ihmisillä luovat turvallisuuden illuusiota ja voiman tunnetta. Ne merkitsevät myös dialogin loppumista. Ryhmähurmion kääntöpuolena ovat manipulaatio ja rajatun tiedon toistaminen sen sijaan, että ihmiset yrittäisivät laajentaa ymmärrystään. 

Kitka Kollektiivi on taiteellinen kokoonpano, jonka muodostavat kolme helsinkiläistä tanssin ammattilaista Katriina Kantola, Iiris Raipala ja Elina Valtonen. Teoksessaan Same same but different he tutkivat, miten erilaiset valinnat, tyylit ja kehollisuudet voivat olla samanaikaisesti läsnä ja kommunikoida keskenään.

Esitykseen on vapaa pääsy, ja se sopii kaikenikäisille.

 Aika: la 27.11.2021 klo 13

Kesto: n. 35 min

Paikka: Vaasan kaupunginkirjaston Draama-sali

Kirjastonkatu 13, 65100, Vaasa (sisäänkäynti Raastuvankadun puolelta)

Liput: Vapaa pääsy