Kesäseikkailu – tanssi- ja musiikkituokio koko perheelle

Tervetuloa tanssimaan ja musisoimaan tanssitaiteilija ja -pedagogi Viivi Sjöblomin ja muusikko Terhi Sjöblomin kanssa! Tässä laadukasta lastenmusiikkia ja tanssitaidetta yhdistävässä esityksessä päästään nauttimaan harmonikan sulosoinnuista ja sukeltamaan mukaan kesäisiin lauluihin ja tansseihin.

Esitys on värikäs, vauhdikas ja iloinen. Se tempaa sinut mukaan uimaretkelle ja antaa kesäsään yllättää. Teos on saanut inspiraatiota kansanmusiikista ja 80-luvun lastenohjelmien estetiikasta.

Teos sai ensi-iltansa Vaasan taiteiden yönä 2020. Tulevana keväänä ja kesänä 2021 teos tekee laajan kesäkiertueen Pohjanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan alueella, sekä kiertää päiväkoteja Vaasan alueella.

Tuokio on suunnattu 7-vuotiaille sekä nuoremmille perheineen.
Kesto n. 30 min
Teos on toteutetaan suomeksi ja ruotsiksi.

Teosta ovat tukeneet Etelä-Pohjanmaan kulttuurirahasto ja Pohjanmaan tanssin aluekeskus.

Esityspaikkakunnat ja -ajat tarkentuvat pian!

Esiintyjät:

Viivi Sjöblom on Mustasaaressa asuva tanssitaiteilija, joka valmistui tanssipedagogiksi Tukholman Dans och Cirkushögskolanista vuonna 2017. Viime vuodet Viivi on toiminut tanssin parissa Pohjanmaan alueella. 

Terhi Sjöblom on Sibelius-Akatemiasta valmistunut musiikin maisteri. Terhi on esiintynyt ja kilpaillut ympäri Eurooppaa. Tällä hetkellä Terhi toimii harmonikansoiton lehtorina Vantaan musiikkiopistossa.

Kuvitus: Johanna Högväg