KIERTOLIIKE 2021 KOKKOLA

Vuonna 2021 Kiertoliike järjestetään hybridi-tapahtumana Kokkolassa 8.-9.10.2021.

Tapahtuman teemana on Mitä nyt? Pandemian jälkeinen todellisuus. 

Teema pureutuu tulevaisuuden näköaloihin ja pohtii pandemian aiheuttamia muutoksia. Millaisia erilaisia työnkuvia, toimintaympäristöjä ja -muotoja tanssin ammattilaisilla on? Miten paikallisuus ja kansainvälisyys yhdistyvät nyt ja tulevaisuudessa? 

Kiertoliike 2021 kutsuu sinut mukaan keskustelemaan vuoden teemoista kollegoiden ja tulevaisuudentutkijoiden kanssa.  

Kiertoliike on suomalaisen tanssin kentän ammattilaisfoorumi. Kerran vuodessa järjestettävä tapahtuma kokoaa yhteen alan ammattilaiset eri puolelta Suomea keskustelemaan ja verkottumaan. Kiertoliike kannustaa kaikkia tanssin alan toimijoita ja kumppaneita osallistumaan yhteiseen pohdintaan eri teemojen äärellä (tanssijat, koreografit, tanssin opettajat, opiskelijat sekä muut tanssikulttuurin parissa työskentelevät, yhteistyössä toimivat ja siitä kiinnostuneet tahot.)

Tämän vuoden Kiertoliikkeen järjestäjiä ovat Pohjanmaan tanssin aluekeskus ja Tanssin talo yhteistyössä tanssin aluekeskusverkoston kanssa. Tapahtuman yhteistyöfestivaalina vuonna 2021 toimii Kokkolan Talvitanssit -festivaali. 

Tapahtuman ohjelma ja ilmoittautuminen julkaistaan toukokuun 2021 lopulla.