HUHTIKUUN AMMATTIREENIT

Torstaina 6.4. & perjantai 7.4. klo 10.00-11.30 – opettajana Sara Sellberg, nykytanssi

Sara Sellberg on kotoisin Malmösta ja hän opiskeli tanssin ammattilaiseksi Tukholman Dans&Circus Högskolanissa. Hän on asunut ja työskennellyt Suomessa viimeiset kolme vuotta ja työskentelee tällä hetkellä tanssijana Vaasan kaupunginteatterin Peter Panissa. Aiemmin hän on työskennellyt Åbo Svenska Teaternin Myrskyluodon Maijassa, Vaasan Kaupunginteatterin ja Helsingin Svenska Teaternin Viidakkokirjassa. Sara on opettanut paljon tanssia sekä Ruotsissa että Suomessa; Pohjanmaalla mm. tanssikoulu Kipinässä ja pitänyt tanssitunteja alueen ammattilaisille. Viime kesänä hän johti Danssommaren projektia yhdessä Lotta Kaarla ja Tove Skeidsvollin kanssa.

Torstaina 27.4. & perjantai 28.4. klo 10.00-12.00 – opettajana Riina Kalmi, työpaja pohjaa release- ja lattiatekniikoihin

Liikkumisessa Riinaa kiinnostaa kehollisuus ja kehollinen taito ratkaista ongelmia. Liikemateriaali on fyysistä ja haastaa liikkujaa löytämään itselle parhaimman tavan liikkua. Työpajan aikana opitaan koreografioituja liikesarjoja, tehdään improvisaatio-harjoituksia ja työskennellään parin kanssa.

Riina Kalmi, tanssija ja tanssinopettaja, valmistunut Turun Taideakatemiasta sekä tehnyt tanssijanopintoja SEAD:ssa, Itävallassa. Riina on asunut ja työskennellyt niin Suomessa kuin ulkomailla, ja viime vuosina matkustanut Kiinassa ja Thaimaassa kamppailulajeja harjoitellen.

Ensimmäiset 10 osallistujaa mahtuu mukaan. Voi osallistua joko yhteen tai molempiin päiviin.

Paikka Taikon, Kasarmi 11, Itäinen kasarmintori 7-9, 65100 Vaasa

Bookmark the permalink.

Comments are closed.